MEDAILLEN EMBLEME IS EEN BLAZING TESTIMONY OF TRIUMPH

Elk wezen heeft het eeuwige verlangen om te overwinnen. Menselijk is geen uitzondering. Sinds het begin van de menselijke beschaving vocht de mens de suprematie van hun stammen. De stammen vochten, verloren en wonnen niet alleen voor het eten of voor het bezit, maar ook voor de “Naam”. Er waren rijken, meestal waren uitkomsten van bloedige oorlogen in de geschiedenis van de mens maar het centrale thema om het rijk te bouwen was de naam van een naam. We kunnen hier concluderen dat we dirig naar de erkenning vragen. Een medaillen embleem is het getuigenis van de erkenning dat de awardhouder het beste is.

vareins

Medaille behoudt die speciale status die alleen kan worden verworven door moeite, niet door pennies-

 De prijs is het symbool van de suprematie. Medailles onderscheiden de winnaar van de verliezer; Het gaat om menselijke trots en het brandende bewijs dat de overwinning van de winnaars symboliseert. De echte waarde van de medaille ligt buiten het traject van de monetaire macht. In realty kan de medaille u een paar dollar kosten als u de replica van de medaille van de winkel koopt. Maar dit is niet hoe medailles worden ontvangen. De betekenis die verbonden is aan de medaille is iets dat goddelijk is. Olympians offeren hun tijd, energie, comfort en moeite om jarenlang te presteren voor, vaak een tiental seconden, alleen voor de medaille. De winnaars in het Olympisch spel krijgen medailles en dit betekent dat hij of zij het beste is in dat respectieve spel. Het gaat om trots voor de familie en voor de vrienden van een persoon als iemand in de medaille in het Olympisch wint. Medailles symboliseren de toewijding en de toewijding van de winnaar voor doel– Medailles en trofeeën worden op vele gebieden gegeven, zoals galantryprijzen in het leger, Olympische Spelen voor de Olympische Spelen, kriekettrofeeën voor de krieketteams en de wereldbeker trofee voor het voetbal, enz. Zijn allemaal symbolen van suprematie en herkennen het harde werk , Toewijding, discipline en toewijding van de teams en of de individuen in het gerespecteerde veld. De middeleeuwse koningen droegen medaillen emblemen toe aan hun fijne worriers. Napoleon Bonaparte zei dat mannen alles kunnen doen als je ze medaillen embleem geeft. Hij had veel voordelen. De titel ‘Sir’ wordt gegeven door de koninklijke Engelse koning of koningin is een bekende titel ter wereld.

Elke titel is uniek en heeft zijn unieke geschiedenis. Elke titel of prijs wordt voor het speciale doel gegeven. De vorm, grootte en vooruitzichten van elke onderscheiding houden de unieke redenen daarbinnen. De vorm van de award zegt er iets anders over. Bent u van plan een race competitie te organiseren, of de andere spellen competitie? Er kunnen een aantal schoolhoofden zijn die bereid zijn de wedstrijd in hun school of college te organiseren, medailles nodig voor de toekenning van de winnaars. Er zijn organisaties die in deze richting werken. Ze ontwerpen de verschillende soorten medaillenemblemen voor de verschillende wedstrijden. U kunt ze op internet vinden en kunt u uw bestelling van de prijzen reserveren. “Vereins-kaufhaus” is een van de fijne organisatie die in deze richting werkt. U kunt zijn website bezoeken en kan de medaille krijgen tegen de zeer redelijke prijzen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s