Beker: Een beloning ter ondersteuning van Young Talent

Sport is een grote bron van vermaak , dat is geliefd en door iedereen aanvaard , over de hele wereld . Elk land is rijk aan talent en heeft talloze getalenteerde inboorlingen , in het bijzonder de jongeren . De jonge generatie van het huidige scenario is heel moedig, helder , zelfverzekerd en hebben een hoge zelfwaardering met een prijzenswaardige sport – spirit . Deze kwaliteiten hen te helpen bij het overwinnen van de moeilijkste situaties van hun leven en het oversteken van elke hindernis van hun reis met gemak, maar in elke sport of enige andere vorm van concurrentie , de rol van de medailles , trofeeën en bekers kan nooit worden aangevochten . De deelnemers krijgen waardering en trots terwijl de trofee / cups in hun handen.

12502_0

De rol van Cups in Shaping Adolescent Aptitude

Iedere toewijding nodig heeft om geprezen en bekroond voor zijn moedige poging , maar de winnaar verdient het het meest. Een Cup heeft de mogelijkheid om de winnaar te voelen overweldigend zijn meest trotse moment en hem aanmoedigen om nog harder te werken meer succesvol te worden in de nabije toekomst . Het is een beloning die aan sport persoon geniet van het ontvangen en het inspireert ook de collega- deelnemers en de menigte te zijn zoals hij.

Lees ook : Medailles versus Trophies- het fundamentele verschil

De ongeëvenaarde rol van de cups maakte deze een onlosmakelijk onderdeel van elke sport evenement of een wedstrijd . Enkele van de beroemde koppen gekoppeld aan het sporten zijn :

Canada Cup : Golf
Colombo Cup : Voetbal
Corbitton Cup : Tafeltennis (Vrouwen )
Davis Cup : Lawn Tennis
Thomas Cup : Badminton
World Cup : Cricket en Hockey

Jongeren zijn de toekomst van het land en van de wereld. Het zijn creatieve mensen , die een keuze , een stem en een evenwicht moeten het talent om een ander niveau te nemen en een Cup biedt de erkenning aan de jonge talenten van de wereld. Het beloont de hardwork , toewijding , doorzettingsvermogen en toewijding van de winnaar en de runner -ups . Vandaar , het is echt heel belangrijk om de winnaar op de prijsuitreiking felicitate .

Een kop kan worden gegeven aan de meest verdienstelijke persoon of de meest verdienstelijke team . Tevens , of het een aluminiumkop , een zilveren beker of andere metalen beker, al deze zijn even waardevol en maken gelijke invloed op de geest van de deelnemers en de verdere uitvoeringen . Trofeeën zijn bedoeld om het team werk dat het begrip, vertrouwen en waardigheid omvat zinspelen . Deze beloningen zijn ook verantwoordelijk voor het maken van de competitie interessanter en geloof het of niet , een deel van de kijkers kijken naar de wedstrijden , het spel , of de competitie , alleen maar om een blik van de adembenemende cup / trofee bij de prijsuitreiking te hebben, vandaar , louter een Cup kan het jonge talent te steunen en ook is genoeg om uw event ‘ een grote hit ‘ te maken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s