Medals- naar de verdienste People Eer !

Conquest , defensie , sabotage en vrede deze zoekwoorden kunnen eenvoudig worden gerelateerd aan de militaire persoon , omdat zij omgaan , express of passen hun hele dag door middel van deze woorden of synoniemen , sommigen van hen gaven zelfs hun hele leven in verband deze dingen, dat is de reden waarom ze verdienen eren met medaille, of al manier die hen het gevoel van trots en gehechtheid aan het land kan geven . Onze regering categoriseert de eer en siert de militaire personen door middel van medailles elk jaar en deze medailles worden ingedeeld in de volgende onderscheidingen : –

10776_0

Army Medal of Honor ( Leger personen) – Over het algemeen dit soort van eer wordt gegeven door de regering van het land om het leger individuen , hun ontwerp kan verschillen van land tot land , wordt gegeven aan degenen die hun moed op het gebied van bewezen oorlog of een andere kritieke situatie , dit is niet voor de burgers , maar voor het leger ambtenaren .

Navy marine en kustwacht Medal of Honor ( voor marine personen) – Dit soort medaille wordt ook gegeven aan de bijzondere kracht naam marine of kustwacht , voor hun moed of speciale inspanning die het land op enigerlei wijze helpt .

Luchtmacht Medal of Honor ( voor luchtmacht personen) – Soms als gevolg van oorlog of om hun land te redden , deze mensen geven hun leven en dat blijkt hun liefde en respect voor het land , luchtmacht medailles worden gegeven aan al die ambtenaren , leden en verwante volkeren van de kracht die de moed hebben om het land te redden laat zien.

Dit zijn de soorten van medailles aan de ambtenaren of het lid van het leger, maar er zijn een aantal andere vormen van medailles ook, die worden gegeven aan de verdienstelijke ambtenaren , maar om verschillende redenen en een van hen is karnevalsorden waaraan vier verschillende klassen heeft .

Speciale medaillons De speciale medaille is bestemd met name voor het jaar waarin het wordt gehonoreerd. Het wordt gegeven aan het carnaval vereniging of lokale beroemdheden , voor hun bijdrage .

Vereniging medaillons De Vereniging medaille beloond op de lange time dynamische leden van elk Carnaval vereniging aangesloten club . Net als de speciale medaille , wordt dit ook elk jaar opnieuw ontworpen .

Merit – Merit eer aan de meest consistente persoon , die meer dan enig ander verdient . Deze award is de meest anders ontworpen award van de hele tijd.

Speciale order- Dit soort medaille wordt gegeven aan de geselecteerde mensen een keer in een jaar en dit is de reden dat het speciaal is besteld, wordt deze ceremonie uitgevoerd door de absolute wet van de staat .

Na het kennen van dit alles, als je merkt dat de medailles interessant dan kun je er meer over online onderzoek , kunt u de geschiedenis en de herkomst van de medailles te lezen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s