Medal – Opwinding om te vertellen of de authenticiteit aan te tonen

Een dag voor morgen, ik was het schoonmaken van mijn lade en daar kreeg ik een herinnering die me weer gevuld met trots en eer die ik ooit kreeg, ik heb geen woorden om dat moment uit te leggen, maar als iemand mij kan zagen, zal mijn niveau van begrijpen opwinding door mijn kippenvel. Laten we to the point, de tijd dat ik heb het over was gouden, toen mijn taken zijn mijn eerste prioriteit, mijn medailles, emblemen zijn de enige eer die ik gebruik te krijgen. Ja, ik heb het over mijn nationale plicht van het zijn een leger persoon, de verantwoordelijke soldaat die ooit gevochten voor zijn land en won een medaille voor schittering.
Er was de tijd bij de ceremonie, was ik mijn nagels te bijten dat, wat heb ik gedaan toen ik zal het krijgen van de medaille? Moet ik naar links? Of rechts? Wat als ik betekenen verkeerd gebaar? Maar mijn nieuwsgierigheid of spanning eindigt zelf wanneer ik raakte mijn symbool van opoffering en intelligentie. De manier waarop het motiveert me kan nooit worden vergeleken met gewoon geluk, maar je kan zeggen dat het gelijk is aan de kracht van tevredenheid en de bereidheid om meer te doen is.
Ik denk dat de manier waarop het me inspireert, het kan anderen trots voelen en krijgen ze gemakkelijk inspireren, zodat iedereen alstublieft, als je van plan bent voor een evenement of wedstrijd, doe dan plan voor de medaille of embleem van de zegevierende een omdat het zal motiveren die persoon door de jaren heen als gevolg dat ze zullen nooit te mislukken of stap terug onder elke situatie van het leven. Het zal een glimlach op het gezicht van een verhaal te brengen (zoals het is gebeurd met mij) en ook voor anderen te bespreken en te idealiseren. Die dagen waren wonderbaarlijk, maar na het krijgen van mijn medaille terug, kan ik u verzekeren dat nogmaals ik ben klaar om te vechten en kan de oorlog die niemand kan winnen.
Ik ben blij met een ding dat mijn pensioen in ieder geval heeft een verhaal te vertellen en authenticiteit te laten zien. Het zal het leven lang ervaring en op een dag zal maken anderen voelen trots en het denken van het doen van het zelfde, ik vroeg me af, maar eigenlijk is het alleen maar te gebeuren alleen omwille van een medaille.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s